Identitatea de gen și sexul – unul și același lucru?!

De curând, Senatul României a adoptat un proiect de lege al educației la care a fost adăugat un amendament extrem de controversat. Acesta prevede interzicerea oricăror referințe la „teoria” identității de gen, fiind încălcată astfel atât autonomia universitară, cât și laicitatea statului ( acest amendament venind din zona obscură a BOR, CpF, senatori penticostali,PSD, PMP, etc, fiind inițiat de altfel de un senator PMP care nu a absolvit genetica, nici psihiatria, ci… teologia!). Printr-o astfel de propunere legislativă, Senatul României, compus în marea lui majoritate de indivizi imorali și corupți, dovedește ( a câta oară?!) un interes ipocrit pentru integritatea morală a românilor și o profundă ignoranță despre realitatea științifică din spatele subiectului. Despre ce este vorba?
 
Domniile lor, prea distinșii senatori care au votat favorabil pentru acest proiect de lege, vor să ne spună că, de fapt, identitatea de gen și sexul cuiva este unul și același lucru. Are un individ coaie, la propriu? Atunci înseamnă că e bărbat! Are ovare? Atunci e femeie. Într-adevăr, în marea majoritate a cazurilor, așa stau lucrurile. Indivizii cu penis sunt bărbați, iar individele cu vagin sunt femei. Există însă și excepții de la regulă? Și dacă da, ce ne facem cu această realitate? O ascundem, ca și când n-ar exista? O ștergem din registrele spitalelor? O interzicem și nu mai vorbim despre ea, nici măcar în universități? Și totul… de dragul unei pudibonderii false? Sau pentru ca senatorii să se pună bine cu Dumnezeu, iar acesta să închidă ochii când aceștia își înșeală nevestele?
 
Da, așa și-ar dori acești indivizi care și-au ratat cariera, ajungând politicieni în loc de popi sau călugări (vezi chiar cazul Marcel Vela, care își dorea să ajungă de fapt stareț, dar dintr-o festă a destinului a ajuns ditamai ministru de interne…) Și-ar dori ca Senatul României să ajungă mai degrabă un loc al rugăciunii și al fandoselii evlavioase ecumenice, decât ca să fie un spațiu în care sunt legiferate cauze serioase, cu adevărat importante pentru cetățenii țării și relevante pentru secolul 21. Și-ar dori ca homosexualii să fie incriminați aiurea pentru violarea moravurilor sănătoase ale societății, când de fapt societatea are, în realitate, oricum grave carențe de ordin etic la aproape fiecare subiect. Și și-ar mai dori, dacă ar putea și dacă noi, plebea, i-am lăsa, ca România să devină un fel de BORocrație, unde orice urmă de laicitate, secularism și drepturi pentru minorități sexuale să fie anulate. Ar face din România un Românistan, dac-ar putea…
 
Ce să vezi… nu contează deloc că suntem de ani buni campioni europeni la livrat femei pentru bordelurile din Occident. Nu contează că România este țara europeană cu cele mai multe mame minore. Nu contează că avem cele mai multe incesturi și că criminali în serie sunt eliberați în mod samavolnic, numai ca să mai curme o viață nevinovată. Tot ce contează este să interzicem prin lege homosexualitatea și identitatea de gen. Să definim familia tradițională. Să fim un popor cu frica de Dumnezeu… Asta e prioritatea numărul unu, scuzat să-mi fie pleonasmul. Restul problemelor grave sunt deja rezolvate.
 
Prea cuvioșilor senatori, știați că în funcție de prezența unui cromozom Y în ovulul fecundat, se va decide producția de testosteron din corpul unui fetus? Testosteron care va determina, la rândul său, formarea organelor genitale masculine sau feminine? Știați că aceste organe sexuale se formează în primele 12 săptămâni de viață intrauterină și că după aceea se dezvoltă, în mod ireversibil dar tot intrauterin, identitatea sexuală a creierului fetusului, identitate care îl va însoți tot restul vieții, indiferent câte rugăciuni absurde (pentru îndreptarea lui sexuală) vor face după aceea niște părinți orbiți de religie?
 
Altceva: ați auzit că există oameni cu sindromul de sensibilitate la androgeni, o patologie care afectează dezvoltarea sexuală atât în uterul mamei, cât și după naștere? Testiculele unor astfel de oameni produc testosteron, e adevărat. Dar corpul lor nu reacționează la acest hormon. Acești semeni ai noștri au aspectul exterior al unei femei, au creier feminin, dar nu au uter, nu au menstruație și nu sunt fertile. Deci… nu sunt femei, dar nici bărbați nu sunt. V-a spus ceva despre asta popa din satul vostru natal, ăla de culege voturi pentru voi din poartă în poartă când vin alegerile?!?
 
Sau v-a spus preotul despre oameni cu hiperplazie congenitală a glandelor suprarenale? Acești semeni ai noștri sunt indivizi care au fost expuși în uterul matern unor doze enorme de testosteron, astfel încât chiar dacă sunt indivizi de sex feminin din punct de vedere genetic (doi cromozomi X), clitorisul lor este atât de puternic dezvoltat încât sunt trecuți în registrul civil ca fiind de sex masculin? Desigur că nu v-a spus. În Biblie nu e scris așa ceva, ci doar cum să-i omori cu pietre pe homosexuali.
 
Vi s-a spus la Institutul teologic ortodox sau penticostal, după caz, că există un tot mai mare consens în lumea științifică în sensul unei orientări sexuale deja determinate (hormonal) din timpul vieții intrauterine? Și că homosexualul sau lesbiana pe care îi numiți voi „păcătoși” nu și-a ales conștient sexualitatea, după cum nici voi nu v-ați ales sexualitatea, ci așa v-a fost dată de natură? Bineînțeles, atunci când decideți să vă înșelați nevestele se poate vorbi de o alegere conștientă. Dar despre ce alegere poate fi vorba atunci când creierul unui fetus este inundat sau nu de testosteron în burtica mamei? Despre ce alegere poate fi vorba atunci când, din cauze unor gene exprimate aiurea în stadiul de fetus, hipotalamusul unui bărbat homosexual denotă similitudini structurale cu cel al unei femei? Despre ce alegere poate fi vorba atunci când, la fetițe, apare deja prenatal pseudohermafroditismul feminin, organe genitale mascu­linizate în mod variat (formele Prader)? De asemenea, stresul, nicotina sau amfetaminele din perioada gravidității au ca efect producerea cortizolului în creierul mamei, hormon care la rândul său determină producția hormonilor sexuali ai copilului din uter. Ce vină are atunci acel copil, dacă el s-a născut cu un creier a cărui sexualitate este complet diferită de cea a organelor sexuale în sine?
 
Apropo, hai să vorbim și despre transsexuali. Că la biserica aia pe care o vizitați doar din an în paște nu veți auzi niciodată așa ceva. Există un caz la fiecare 10.000 de transsexual Bărbat-care-se-simte Femeie (BcssF). Iar mai rar, un caz la 30.000 de oameni, există o Femeie-care-se-simte-Bărbat(FcssB). De ce există? „Pentru că păcatul a corupt totul” e un răspuns medieval, simplist și ignorant. Realitatea este că problemele legate de sexualitate încep la unii oameni încă din viața intrauterină. Unele gene prezintă schimbări legate de dominanța sau recesivitatea unor alele, schimbări care au efect imediat asupra hormonilor care decid dezvoltarea cerebrală ulterioară a fetusului.
 
În plus, studii efectuate pe creierul unor transsexuali decedați au revelat existența unui anume structuri in hipotalamus, numită Bed Nucleus der Stria Terminalis ( BSTc) care sunt anormale în raport cu BSTc-urile oamenilor „normali”, heterosexuali. În mod normal, BSTc-ul unui bărbat este dublu ca mărime decât cel al unei femei și conține de două ori mai mulți neuroni decât cel feminin. De-aia bărbații au fantezii legate de sex mult mai des decât femeile. De-aia viața sexuală a unui bărbat este legată inexorabil de „cantitate”, în timp ce a unei femei este legată de „calitate”. Pentru că avem creiere diferite.
 
Ei bine, la transsexuali de tip BcssF au fost descoperite BSTc-uri de tip feminin! Deci respectivii indivizi au creier de femeie, dorințe sexuale de femeie, fantezii sexuale de femeie, deși au un corp de bărbați. Iar la transsexuali de tip FcssB au fost descoperite, ce să vezi… BSTc-uri masculine. Savanții au exclus cu desăvârșire, prin metode foarte bine elaborate, ca această reprogramare a sexualității creierului să fi avut loc la vârstă adultă. Cu siguranță, ea a avut loc în etapa de dezvoltare a creierului, deci în faza embrionară.
 
Hă… nu-i așa că e complicat cu genetica și medicina asta, chiar și atunci când le zgârii la suprafață? La ce să vă mai pierdeți voi vremea cu chestii de-astea grele? Hai să colorăm lumea doar în alb și negru, doar că așa vrea clerul BORât căruia îi pupați mâinile scârboase pe la ceremoniile voastre ecumenice de toată jena. Că acolo nu trebuie să știți ce e aia o alelă sau ce-i ăla un hormon. Acolo nu trebuie să ziceți decât „Doamne ajută” și cu asta basta. Încă patru ani asigurați în Parlament…
 
 
De-asta, domnilor falși pudibonzi care vă aflați vremelnic prin Parlament, capacitatea cuiva de a legifera trebuie să fie puternic determinată de cunoștințele sale serioase în domeniul despre care se dorește a se legifera. Și nu de barosăneala cu șefi de partid corupți și ipocriți. Nu de influența unei biserici cu o profundă mentalitate medievală. Nu de interesele meschine de moment ale vreunei majorități ( sexuale sau nu ). Dacă ar fi după mine, mai degrabă aș pune în Parlament și în Guvern șoferi, sudori sau infirmiere autodidacți, bine informați și educați, care cunosc foarte bine un domeniu anume și care dau dovadă de moralitate, decât pe voi. Voi, morminte văruite aleși în fruntea statului de analfabeții satului… sunteți acolo nu pentru că ați merita. Și când legiferați nu o faceți pentru că știți despre ce vorbiți. Ci pentru că v-ați cocoțat în vârful piramidei puterii pe umerii proștilor care v-au votat. Și cu ajutorul popilor.
 
Deci genul cuiva nu e deloc musai totuna cu sexul acestuia. Identitatea de gen nu este o teorie. Homosexualitatea sau transsexualitatea nu este o alegere. Iar România nu este nici teocrație, nici moșia voastră. Mai aparține și unora ca noi, ăștia, șoferi sau zugravi sau sudori autodidacți. Și nu avem de gând să o transformați într-un califat ortodox de prost gust, doar ca să plătiți voi înapoi polițe unor curve în sutană care v-au ajutat să deveniți habarniștii de astăzi.
 
România este un stat laic iar 90% dintre cetățenii ei nu sunt habotnici. Viitorul este împotriva voastră. Tinerii și marea majoritate a poporului sunt împotriva voastră. Realitatea științifică este împotriva voastră. Lupta voastră contra educației sexuale în școli, a homosexualilor, iar acum a predării identității de gen în școli și universități, este în van. Nu ne mai aflăm în evul mediu, din păcate pentru voi, ci în secolul 21. Iar voi sunteți vrednici de lada de gunoi a istoriei.

Comentariile sunt închise.